info@hconsulting.gr 210 3257205

 Αρχική

Η ETAIΡΕΙΑ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ

Η εταιρεία  ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ & Συνεργάτες - Σύμβουλοι Επιχειρήσεων ( με διακριτικό τίτλο consulting ) ιδρύθηκε το 2002 από στελέχη με πολυετή εργασιακή εμπειρία και υψηλού επιπέδου εκπαιδευτική κατάρτιση. Δραστηριοποιείται στο χώρο των Μελετητικών Έργων (μελέτες σκοπιμότητας, επιχειρηματικά σχέδια, μελέτες βιωσιμότητας κ.λ.π.), των Συμβουλευτικών Υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και Οργανισμούς (Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες, Υπηρεσίες Διοίκησης, Ανάληψη Λογιστηρίων & Φορολογικών Θεμάτων, Αναδιοργάνωση, Υπηρεσίες ΙΤ, κ.λ.π.), καθώς επίσης στην υπαγωγή επιχειρήσεων σε Προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και Δημοσίων Επενδύσεων, αξιολόγηση σχετικών προγραμμάτων για Οργανισμούς, έλεγχο διαχείρισης των προγραμμάτων και κατάρτιση Τεχνικών Δελτίων και Δηλώσεων Ολοκλήρωσης Πράξεων (ΤΔΕ & ΔΟΠ).
 
Η οργάνωση και η στελέχωση της εταιρείας από υψηλά καταρτισμένα ηγετικά στελέχη, με εμπειρία ετών στο χώρο, συμβάλλει στην επίλυση προβλημάτων για λογαριασμό των πελατών μας. Η εταιρεία συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται συνάπτοντας συνεργασίες με μεγάλες επιχειρήσεις και επενδύοντας συνεχώς σε νέες τεχνολογίες, υπηρεσίες , προϊόντα και  σε ανθρώπινο δυναμικό. Το πλήθος των έργων που έχουμε υλοποιήσει σε όλους τους τομείς επιχειρηματικής δράσης, οι επιτυχείς συνεργασίες με τους πελάτες μας  καθώς και η πιστοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών μας κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2015 & EN ISO 27001:2013  αποτελούν τους βασικούς πυλώνες για την συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη της εταιρείας μας.
 
 
    
  Μέλη Συνδέσμων:
  • Οικονομικό Επιμελητήριο της Ελλάδας (Η εταιρεία είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κατέχουσα 'Αδεια Λειτουργίας Γραφείου Παροχής Λογιστικών και Φοροτεχνικών Υπηρεσιών (Αριθμός Αδείας 791) )

  • Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) (Αριθμός Μητρώου 246524)

  • Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (Αριθμός Μητρώου 299978).